AK Parti Grup Başkanvekili Turan Açıklaması

'İstiyoruz ki daha fazla okulumuz, çalışmamız olsun'.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Lapseki'de engelliler için yapılan Odak Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nin açılışına katıldı.

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, açılış töreninde yaptığı konuşmada, engellilerin ve ailelerinin artık biraz daha rahat edeceğini söyledi.

Lapsekililerin bu imkanı değerlendireceğini belirten Turan, 'Bundan sonraki benzer adımları destekleyeceğimizi buradan ifade ediyorum. Ne kadar yatırım o kadar destek. Beraber yapacağız bu işleri. Son dönemde devlet millet kaynaşmasının en güzel adımlardan bir tanesidir bu çalışmadır. Çünkü özel imkanları zorlayarak ilgili arkadaşlar adım atıyor, devletimiz finansal destek sağlıyor, öğrenci sağlıyor dolayısıyla devlet, millet buluşup ortak bir şey üretmek istiyor.' diye konuştu.

Turan, herkesin taşın altına elini koyduğunu ifade ederek, 'İstiyoruz ki daha fazla okulumuz, çalışmamız olsun. Bu modelin tüm Türkiye'de Çanakkale'mizde daha da yaygınlaşmasını istiyoruz. İnşallah bundan sonra değerli arkadaşlarımız biraz daha gayret edecek, bizler de biraz daha omuz vereceğiz ve çok daha güzel yatırımları hep beraber sağlayacağız.' diye konuştu.

Konuşmaların ardından merkezin açılışı yapıldı.

Törene, Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Çardak Belediye Başkanı Basri Ulaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz ve AK Parti İlçe Başkanı Halil Özer katıldı.
Kaynak: AA