Zeytineli Köyünde Kurtuluş Coşkusu

Urla’nın Zeytineli Köyü’nün düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıldönümü Zeytineli Köy Meydanı’nda kutlandı. İzmir Milletvekili Musa Çam, Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ın da katılım gösterdiği yıl dönümünde halı saha açılışı da gerçekleşti.

Zeytineli Köyünde Kurtuluş Coşkusu
Zeytineli Köyü’nün düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıldönümünü köy sakinleri davul zurna eşliğinde coşkuyla kutladılar. Urla Belediyesi, Zeytineli Muhtarlığı ve hayırseverler tarafından yapımı tamamlanan sahanın açılışını Kaymakam Demiryürek, Başkan Sibel Uyar ve Köy Muhtarı Muhittin Aldemir yaptı.

Açılışın ardından Zeytineli köyü sakinleri futbol müsabakası gerçekleştirdiler. Maçın başlama vuruşunu Milletvekili Musa Çam, Kaymakam Demiryürek ve Başkan Uyar gerçekleştirdi. Milletvekili Çam ve Kaymakam Demiryürek ise maç kadrosunda yer aldı.

“Cumhuriyetimize hep beraber sahip çıkmaya devam edeceğiz”

Zeytineli Köyü halkıyla bir arada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Uyar: “İyi ki böylesine güçlü ataların torunlarıyız. Geçmişte atalarımız nasıl birlik içerisindeyseler bizler de bugün burada birlik ve beraberlik içindeyiz. Bu birlik ve beraberliğimiz hiç bozulmasın. Cumhuriyetimize hep beraber sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi

Açılıştan sonra Zeytineli Niyazi-Ali Rıza Mete Çok Amaçlı Köy Kompleksi’nde muhtarlık tarafından yemek düzenlendi.

Kaynak: İHA