Yeni Nişanlı Çifti Ölüm Ayırdı

Konya’nın Seydişehir ilçesinde nişanlarını yaparak Antalya’ya yola çıkan çifti geçirdikleri trafik kazası sonrası ölüm ayırdı.

Yeni Nişanlı Çifti Ölüm Ayırdı
Kaza Seydişehir Antalya yolu Alacabel Mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre Erdem B. (26) idaresindeki 26 E 8776 plakalı otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki kayalığa çarptı. Çarpmansın etkisiyle hasar gören otomobilde bulunan, Muradiye K. (44), Kemal K. (54), Elzat B. (36) ve yeni nişanlanan İsmail K. (27) ile Fatmanur Çelik (22) ağır yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Seydişehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan yeni nişanlanan Fatmanur Çelik Konya’ya sevk edilmek için ambulansa alındığı sırada kalbi durdu. Fatmanur Çelik’ e ambulans içerisinde müdahale edildikten sonra yeniden acil servise alındı. Çelik, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ağır yaralı olan damat İsmail K. ile Muradiye K. ise 4 yataklı ambulans ile Konya’ ya sevk edildi.

Yetkililerce kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken, yeni nişanlanan Fatmanur Çelik’ in annesinin İsmail K. ile nişanlanmasını istemediği ve Fatmanur Çelik’in bayram tatilinde Seydişehir’ de yaşayan babaannesinin yanına gelerek burada İsmail K. ile nişanlarını yaptıkları ve tekrar Antalya’ ya dönmek için yola çıktıkları öğrenildi.
Kaynak: İHA