TOKİ Suşehri'nde Bahçeli Evler Yapacak

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, TOKİ tarafından Tarım Köy Projesi kapsamında ilçede 82 adet bahçeli ev yapılacağını söyledi̇.

Başkan Yüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Karşıyaka mahallesinde bulunan hazine arazisi üzerine ilk etapta yapılacak 82 bahçeli ev için kayıtların başladığını söyledi.

Yapılacak evlerin 2+1, 90 metrekare ve 3+1, 110 metrekare olacağını belirten Yüksel, 'TOKİ ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, mülkiyeti hazine arazisi olan Karşıyaka mahallesine bahçeli nizam olmak üzere evler yapılması konusunda başvurumuz kabul edildi. Belediyemizde bu konuyla ilgili gerekli başvurular alınmaya başladı.' dedi.

Başvuruların çok olması durumunda gerekli görüşmelerin yapılarak sayının artırılması için gayret göstereceklerini de dile getiren Yüksel, 'Yapılacak olan proje Tarım Köy Projesi kapsamında uygulanmaktadır. Halkımızın bu evlere çok fazla talep edeceği kanaatindeyim. Vatandaşların İlk başvuru peşinatı olarak 2 bin lirayı yatırarak başvurularını yapabileceklerdir.' diye konuştu.

Kaynak: AA