Marcus Haislip: Hem ligde hem de Avrupa'da başarılı olacağız

Gaziantep Basketbol’un yeni transferi Amerikalı oyuncu Marcus Haislip, yeni sezonda hem ligde hem de Avrupa’da başarılı olacaklarını söyledi. Deneyimli basketbolcu ayrıca Gaziantep’ten gelen teklif konusunda tereddüt yaşamadan kabul ettiğini açıkladı.

Gaziantep Basketbol’un yeni transferlerinden deneyimli oyuncu Marcus Haislip kamp çalışmalarını sürdürdüğü Yunanistan’da İHA muhabirine özel açıklamalarda bulundu. 35 yaşındaki basketbolcu, kampının iyi gittiğini ve yeni sezona hem ligde hem de Avrupa’da başarılı olacaklarını söyledi.

Yunanistan da gerçekleştirilen hazırlık kampının yanı sıra oynanan hazırlık maçlarında alınan sonuçların sezon öncesi iyi yolda olduklarını söyleyen Haislip, şimdiye kadar oynadıkları hazırlık maçlarında başarılı bir oyun ortaya koyduklarını ve takımda ki uyum sorununu atlattıkça da takım olarak da daha iyi bir seviyeye geleceklerini ifade etti.

“Koç beni takımda görmek istedi”

Gaziantep’e transferi hakkında da konuşan 35 yaşındaki oyuncu, ”Koç beni aradığında takımda beni görmek istediğini söyledi.

Bende kariyerim açısında ve Türkiye ligini daha önceden bildiğim için teklifini düşünmeden kabul ederek Gaziantep’e gelme kararı aldım” dedi.

“En iyi kararı Gaziantep Basketbol’a gelerek verdim”

Transfer sürecinde başka takımlardan teklif alıp almadığı sorusuna açıklık getiren Haislip, ”Başka takımlardan da teklif aldım. Ama en iyi kararı Gaziantep Basketbol’a gelerek verdiğimi düşünüyorum” diye yanıtladı.

“Herhangi bir tereddüt yaşamadım”

Bölgede yaşanan terör olaylarında sonra Gaziantep’ten gelen teklif konusunda tereddüt yaşamadan kabul ettiğini ifade eden Haislip, “Yaptığımız iş sonuçta basketbol. Bu yüzden herhangi bir tereddüt düşüncem olmadı. Bu şekilde kötü bir düşüncem de olmadı. Gaziantep’e gelirken umarım heyecanlı maçlar yaşarız” ifadesini kullandı.

“Herkes formasını giyip salonu doldursun”

Geçen sene takımın ligde ve Avrupa’da başarılı bir performans ortaya koyduğunu belirten Haislip, ”Taraftarlara da buradan şunu söylemek istiyorum. Geçen sene takımın göstermiş olduğu başarının bir üstünü göstermeyi düşünüyoruz ve buna inanıyoruz. Herkes formasını giyip salonu doldursun ve bizi heyecanla beklesin. Çünkü geçen sezondan daha başarılı olacağımızı düşünüyorum. Elimizden gelenin daha fazlasını yapıp, bu takımı daha iyi yerlere getireceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA