Malatya Genç MÜSİAD Türkiye 1.'Si Oldu

Genç Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (Genç MÜSİAD) Malatya Şubesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen 37. Genel İdare Kurulu Toplantısı’nda açıklanan şube değerlendirmesi sonucunda Genç MÜSİAD Malatya Şubesi, Türkiye 1.’si oldu.

Malatya Genç MÜSİAD Türkiye 1.'Si Oldu
2-3 Eylül 2016 tarihinde Genç MÜSİAD Malatya Şubesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen 37. Genel İdare Kurulu Toplantısı, Türkiye’nin dört bir yanından gelen Genç MÜSİAD üyesi iş adamlarının katılımıyla yapıldı. Toplantıda gündeme ilişkin konular değerlendirildi. Şube değerlendirme sonucu Genç MÜSİAD Malatya Şubesi, Türkiye 1.’si oldu. MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve Gençlik Kurulu Başkanı Yavuz Fettahoğlu, MÜSİAD Malatya Gençlik Kurulu Başkanı Barış Yılmaz’a plaket takdim etti.

MÜSİAD Malatya Gençlik Kurulu Başkanı Barış Yılmaz, Türkiye genelinde böyle bir sonuç elde ettikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Yılmaz, “Toplantının ilk günü Bakanımız ve beraberindeki teknik ekiple birlikte gümrük ve ticaretteki sorunları ve önerileri masaya yatırarak çözüm stratejileri oluşturmaya çalıştık. GİK toplantımızın ikinci günün de ise Türkiye geneli Genç MÜSİAD şube başkanlarının katılımları ile sektörel ve idari bir dizi toplantı gerçekleştirdik, bu toplantıda şube değerlendirme sonuçlarına göre, Türkiye genelindeki Genç MÜSİAD şubeleri arasında Türkiye 1.’si olduk. Bu değerlendirme sonucuna göre Malatya Genç MÜSİAD bugüne kadar ki en iyi sonucunu almıştır. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla çok çalıştık, bundan sonraki hedefimiz Malatya Genç MÜSİAD’ı daha iyi noktalara taşımak” diye konuştu.

Toplantının gerek Malatya, gerekse Türkiye ekonomisine yönelik önemli yeniliklere kapı araladığını ifade eden Yılmaz, “Bu büyük organizasyonun sonuç raporunun hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, böylesi bir organizasyona Malatya MÜSİAD olarak ev sahipliği yapmaktan onur duyduğumuzu ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA