Hasene Yardım Derneği Bu Yıl Da Milyonların Umudu Oldu

Dernek, 162 bin 741 kurbanı muhtaçlara ulaştırdı.

Almanya'nın Köln kentindeki Hasene yardım derneği başta Afrika, Güney Amerika, Balkanlar ve Türkiye olmak üzere 100 ülkede 162 bin 741 kurbanı muhtaçlara ulaştırdı.

Hasene Yardım Derneği Başkanı Mesud Gülbahar, yaptığı açıklamada, bu yıl ki kurban bayramında yine milyonlara umut olduklarını belirterek, ''2016 Kurban Kampanyasında gerek hedefimizi gerekse geçtiğimiz sene toplanan rakamı geçerek mazlum ve mağdurlar adına yeni bir başarı elde ettik. Geçen sene 161 bin 650 kurban hissesi toplamışken, bu sene 162 bin 741 hisse toplayarak 'Kurbanla adayan ol, mazlumlara umut ol' sloganıyla milyonlara umut ve milyonlarca ihtiyaç sahibinin duasına vesile olduk.'' dedi.

Gülbahar, büyük bir hassasiyetle yürüttükleri kurban kampanyasını sevindirici bir sonuçla tamamladıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, 404 gönüllü gözlemcinin kurban kampanyasını bizzat yerinde takip ettiğini ve kurbanları mazlum ve mağdurlara bizzat kendi elleriyle ulaştırdıklarını söyledi.

Kampanyada toplanan kurbanların yetimlere, öksüzlere, kimsesizlere, çaresizlere, mazlum ve mağdurlara pay edildiğini dile getiren Gülbahar, ''Unutulanları hatırladık. Kapısı çalınmayanların kapısını çaldık. Hal ve hatırı sorulmayanların hal ve hatırını sorduk.Bizlere kurbanlarını emanet eden tüm yardımseverlere, kampanyaya destek olan tüm gönüllülerimize, gözlemcilerimize ve temsilcilerimize teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Gülbahar, kampanyalarına katılan bağışçılara da teşekkür etti.

Kaynak: AA