Saadet Partisi'nden Ak Parti'ye Bayramlaşma Ziyareti

Saadet Partisi Düzce İl Başkanı Birkan Mertol ve yönetim kurulu üyeleri, Kurban Bayramı nedeniyle AK Parti Düzce teşkilatına bayramlaşma ziyaretinde bulundu.

Saadet Partisi'nden Ak Parti'ye Bayramlaşma Ziyareti
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve yönetim kurulu üyeleri, Saadet Partisi Düzce İl Yönetimini parti il binasında ağırladı. Kurban Bayramı dolayısıyla CHP ve MHP ile bayramlaştıklarını kaydeden Saadet Partisi İl Başkanı Birkan Mertol, “15 Temmuz sonrasında da böyle bir çalışma yaparak siyasi partilerin teşkilatlarını ziyaret etmiştik. Menfur saldırı sonrası Düzce’de birlik beraberliğin devam etmesi ve geçen yıl ramazan bayramında da böyle bir ziyaret gerçekleştirmiştik. Daha önce MHP ve CHP teşkilatlarıyla bayramlaşmıştık. Düzce’deki birlik ve beraberliğin artarak devam etmesi, Türkiye genelinde örnek olarak bu çalışmaları ortak yapılarak birlikte karar alınıp güzel hizmetlerin yapılmasına vesile olması için buradayız. AK Partinin bayramlarını kutluyorum. Allah şehit haberi gelmeyen, kansız gözyaşı olmayan bir bayramları yaşamamızı nasip etsin” dedi.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ise Saadet Partisinin ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini belirterek, “Uzun süredir Düzce’de siyasi parti başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle güzel bir hava oluşturuldu. Bundan sonra bunun devam etmesi için AK Parti olarak gayret göstereceğiz. Bu dönem Sayın Bakanımız ve Milletvekillerimiz gayret içindeler, diğer siyasi parti il başkanlarımız da bu gayrete ortak oldular. Bu anlamda birlikte istişareler yapıyoruz. Düzce ölçek olarak küçük bir il. Bu ilde herkes birbirini tanır ve akrabalık, arkadaşlık ilişkileri var. Fikirlerimiz ayrı olsa da mesele memleket meselesi olduğunda birleşebileceğimizi gösteren bir memleketiz. Bu memlekette etnik köken olarak Türkiye’nin bir mozaiğini oluşturmaktadır. Bu 81 vilayet için önemli bir göstergedir. Bunu tüm Türkiye’ye gösterdik. Burada yaşayan insanlar etnik köken olarak farklı oldukları halde birbirleri ile akrabalık ilişkileri, dostluk ilişkilerini devam ettiriyorlar ve devam de ettirecekler. Bu anlamda bütün siyasi partilerimizin bir arada olması bizim ve parti teşkilatlarımız için olumlu bir gelişmedir. Bu olumlu havayı oluşturan tüm arkadaşlara ziyaretler yapıyoruz. Bayramın ikinci gününde MHP ve CHP teşkilatlarına ziyaretler yaptık. İnşallah bayramdan sonra da Sayın Bakanımız ile birlikte diğer siyasi partilerimize ziyaretlerde bulunacağız. Saadet Partisine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu birlik ve beraberlikle Düzce’de güzel işler yapacağımıza ve güzel bir algı oluşturacağımıza inanıyoruz. Düzceli hemşehrilerimizin de bayramlarını kutluyorum” ifadelerinde bulundu.
Kaynak: İHA