Yunusemre'deki Dereler Temizleniyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Yunusemre Atatürk ve Barbaros mahallelerinde bulunan derelerin temizliğini yaparak vatandaşları kötü koku çilesinden kurtarıyor.

Yunusemre'deki Dereler Temizleniyor
MASKİ Genel Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Manisa genelinde yürüttüğü dere temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ederek yağışlı havalar için önlem geliştiriyor. Yunusemre ilçesi Barbaros ve Atatürk mahalleleri sakinlerinin talebi üzerine harekete geçen MASKİ Genel Müdürlüğü, mahallelerde bulanan derelerin temizliğini gerçekleştiriyor. Dericiler Sitesi’yle bağlantısı bulunan ham derede toplam 2 bin metrelik temizlik çalışması yapılıyor.

Mahalleli rahat bir nefes aldı

MASKİ tarafından yapılan temizlik sayesinde mahallelinin rahat bir nefes almaya başladığını ifade eden Atatürk Mahalle Muhtarı Aydoğan Yolcu, “Derenin etrafında çok berbat bir koku vardı. Şikayetimizi dile getirdik. Sağolsunlar onlar da Atatürk ve Barbaros mahallelerindeki dereleri hemen temizlemeye başladılar. Mahallemizde yapılan bu çalışma için öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e, MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a, MASKİ Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanımız Ulvi Bey ve çalışan yetkili arkadaşlarımıza mahallem ve kendi adıma çok teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA