Şehit Piyade Uzman Çavuş Şenel'in Ailesine Bayram Ziyareti

AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, 3 Eylül'de Hakkari'de şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Ömer Şenel'in Abana ilçesindeki ailesini ziyaret etti.

Beraberinde Abana Belediye Başkanı Rıdvan Oyar ve AK Parti Kastamonu İl Başkanı Halil Uluay ile şehidin Yüksel Sokak'taki ikametine gelen Çelik, aileye başsağlığı diledi, bayramlarını kutladı.

Şehitlerin hiçbir zaman unutulmayacağını belirten Çelik, 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez. Bu anlayışla her zaman şehit ailelerimizin, gazilerimizin yanındayız. Bundan sonra da aynı şekilde ve kararlılıkla devletimizin terörle mücadelesinin devam edeceğini ifade ediyoruz. Ateş düştüğü yeri yakıyor ama biz de elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz.' dedi.

Şehidin babası Cemal Şenel de geçen pazartesi oğlunun doğum günü olduğunu dile getirerek, şunları söyledi:

'Arkadaşları doğum günü pastası yaptırmışlar. Onsuz geçti günlerimiz, bayramımız. Daha önce annemi, babamı, birçok aile fertlerimizi ve arkadaşlarımızı kaybetmiştik. Acılarımız gün geçtikçe azaldı ancak evlat acısı çok zor bir şeymiş. Cenab-ı Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. Çok şükür inançlı insanlarız. Acılar paylaştıkça azalır, sevinçler çoğalır. Allah acımızı paylaşan herkesten razı olsun.'

Çelik ziyarette, Başbakan Binali Yıldırım'ın şehit aileleri için el yazısıyla yazdığı mektubu aileye takdim etti.

Kaynak: AA