Renault Trucks'tan Sonbahar Kampanyası

Renault Trucks, Euro 6 standartlarını daha karlı kılan kampanya başlatıyor.

19 Eylül-31 Ekim tarihleri arasında devam edecek kampanya boyunca 2016 model Euro 6 araçlar, 24 aya kadar yüzde 0 faiz avantajı ile sunulacak.

Renault'dan yapılan açıklamaya göre, yakıt tasarrufu ve düşük işletim maliyetleri ile her zaman müşterinin karlılığınızı arttırmayı hedefleyen Renault Trucks, yeni kampanya sayesinde satın alma avantajını da birlikte sunuyor. Sonbahara özel hazırlanan kampanya ile filosunu en karlı şekilde Euro 6 standartlarına yükseltmek müşterilerin elinde.

Kampanya, 10 bin avro peşinat ile 24 aya kadar yüzde 0 faiz oranı avantajı sağlıyor. Ayrıca 36 ayda yüzde 0,10, 48 ayda yüzde 0,18'den başlayan düşük faiz alternatiflerinin sunulduğu kampanya kapsamında 70 bin avro, 75 bin avro ve 80 bin avroluk kredi desteği alınabiliyor.

Kampanya çerçevesinde aracın trafiğe çıkış tarihinden itibaren 2 yıl boyunca yapılacak dört bakım da hediye ediliyor.

Açıklamada kampanyaya ilişkin görüşleri yer alan Renault Trucks Pazarlama ve Satış Direktörü Özkan Çelik, 2015 yılından bu yana Euro 6 standartlarındaki çekicilerini müşterilerin sunduklarını belirterek, büyük ilgi gördüklerini aktardı.

Çelik, 'Bu nedenle yıl bitmeden müşterilerimize birçok avantajı bir arada sağlayarak Euro 6 standartlarına geçmelerini amaçladık. Yeni kampanya ile Renault Trucks olarak 2016 model Euro 6 çekicilerimizi hem 0 faiz, hem de bakım avantajlarıyla sunuyoruz.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA