Gaziantepsporlu Taraftarların Projesine Siyasilerden Destek

Gaziantepsporlu taraftarların dünyada bir ilke imza atarak, takımın formalarındaki göğüs reklamına bir destek de siyasilerden geldi.

Gaziantepsporlu Taraftarların Projesine Siyasilerden Destek
Gaziantepspor’un sponsor bulmakta zorlanması üzerine Gaziantepspor Taraftarlar Derneği yöneticileri ve üyeleri, takıma sponsor olma kararı alması daha önce Türkiye genelinde büyük ses getirmişti. Dünya’da bir ilke imza atacak olan bu proje birçok siyasi kesimden tam not aldı.

Takımlarının göğüs reklamına sponsor olan taraftarlara da bir destek de Kurban Bayramı dolayısıyla Gaziantep’e gelen Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Ak Parti Genel Sekreteri ve Ak Parti Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’den destek geldi.

Kurban Bayramı dolayısıyla Gaziantep’e gelen Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimsek, Ak Parti Gaziantep İl Başkanlığını ziyaret etti. Daha sonra Ak Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci makamında ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Şimşek burada Gaziantepspor eski yöneticisi ve iş adamı Mehmet Kızıl ile Gaziantepsporlu taraftarların takımlarının formalarındaki göğüs reklamı konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Ak Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci makamında ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in beraberinde Ak Parti Genel Sekreteri ve Ak Parti Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Gaziantep Ak Parti Milletvekili Canan Candemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu da bulundu.

Ziyarette konuşan Mehmet Kızıl, taraftar projesiyle birlikte şehrin ve taraftarın yeniden bütünleşeceğini söyledi.

Taraftar projesine Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve Gaziantep siyasilerinin destek vereceğini ifade eden Kızıl, yeni projelerinde yolda olduğunu müjdeledi.

“Hedef 100 bin forma”

Yeni sponsor taraftar ile birlikte 100 bin forma satışı hedeflediklerini belirten Kızıl, ”Bu rakama rahatlıkla ulaşacağımızı düşünüyorum. Gaziantepspor artık şehirle bütünleşme anlamında iyi yolda. Yeni projelerde yolda bu projelerin hayata geçmesiyle gelirlerimizi iki katına çıkartıp büyük takım olma yolunda önemli adımlar atacağız” dedi.

“Gaziantepspor’un gerçek sahibi taraftardır”

Gaziantepspor kimsenin malı olmadığını ve gerçek sahibinin taraftar olduğunu ifade eden Kızıl, ”Taraftar ile olan kopukluk bu proje ile giderilecektir. Artık Gaziantepspor’un Türkiye’de kendinden söz ettirme zamanı gelmiştir. Artık tribünleri de dolu görmek istiyoruz ve bunun zamanı da geldi. Başta Başkanımız Fatma Şahin olmak üzere milletvekillerimizin desteği arkamızdadır. Sanayicilerimizin desteği keza çok önemli. Bu şehirde herkes Gaziantepspor a destek olması lazım ve bu desteğin gerçekleşeceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

“Hepimizin ortak gayesi”

Gaziantep şehrinin menfaatinin herkesin ortak gayesi olduğunu belirten Kızıl, "Şehrimizi temsil eden tüm takımlarımızın başarısı şehrimizin yine ortak menfaatidir. Bu takımların başarısızlığı da yine bu şehrin başarısızlığıdır. Olaya böyle bakmamız lazım” dedi.

"Tek vücut olacağız"

Şehrin her alanda olduğu gibi sporda da en zirvede yer alacağını dile getiren Kızıl, "Gaziantep her şeyin en iyisini layık eden bir vatan toprağıdır. Valimize, belediye başkanlarımızla sanayicilerimizle, oda başkanlarımızla tek vücut olacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA