Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Yol Çalışmaları Hız Kesmiyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Yol Çalışmaları Hız Kesmiyor
Bugüne kadar il genelinde 2 milyon 200 bin metrekare sıcak asfalt, satıh kaplama ve parke kaplama yol çalışması yapan Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri Kurban Bayramı öncesi de çalışmalarından hız kesmedi. Ekipler bazı mevkilerde gece saatlerinde de çalışmalarına devam etti.

Kaliteli sıcak asfalt kaplama ile sürücülerin trafikteki sürüş kalitesini arttıran Aydın Büyükşehir Belediyesi aralıksız sürdürdüğü çalışmaları ile vatandaşlardan da övgü alıyor. Efeler’de Çine Caddesi, Girne Mahallesi Şehitler Bulvarı, Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Bulvarı, batı Aydın Bulvarı, Yörük Ali Efe Bulvarı ve Doğu Aydın bulvarındaki sıcak asfalt çalışmalarının ardından mevcut yollar son derece kaliteli bir hale geldi.

Ekipler ayrıca bazı mevkilerde çalışmalarını gecede sürdürüyorlar. Söke İlçesinin Bağarası Mahallesinde sıcak asfalt kaplama çalışmalarının bir an önce tamamlanması için çalışmalar gece saatlerinde de devam ettirildi.

Vatandaşlar başta Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu olmak üzere emeği geçen tüm büyükşehir personeline teşekkürlerini, Aydın Büyükşehir Belediyesini telefonlarla arayarak yada mail yoluyla bildiriyor.
Kaynak: İHA