Türkoğlu Açıklaması 'Bu Millete Hiçbir Kuvvet Etki Yapamaz'

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, "Bu millet birlik ve beraberlik içerisinde olduğu sürece hiçbir kuvvet etki yapamayacaktır” dedi.

Türkoğlu Açıklaması 'Bu Millete Hiçbir Kuvvet Etki Yapamaz'
Türkoğlu, Erzin Kaymakamlığı ile Erzin Belediye Başkanlığının Atatürk Parkı’nda ortak düzenlediği bayramlaşma törenine katıldı.

Türkoğlu vatandaşlarla bayramlaştıktan sonra AK Parti İlçe Başkanlığına geçti. Burada da partili vatandaşlarla bayramlaşan Türkoğlu, burada yaptığı konuşmada, "15 Temmuz darbe girişimlerinin ardında yaklaşık 2 ay geçti. Ülkemizi karanlığa götürmek isteyen Fetullahçı Terör Örgütü elemanlarına karşı kahramanca göğüs geren aziz milletimizin kahramanlıkları asla unutulmayacak. Şehit kardeşlerimiz Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi de saygıyla selamlıyorum. Bu millet birlik ve beraberlik içerisinde olduğu sürece hiçbir kuvvet etki yapamayacaktır” ifadelerini kullandı.

Suriye’deki Fırat Kalkanı Operasyonuna da vurgu yapan Türkoğlu, “Güneydoğu’da sınırımızı tehdit eden terör örgütlerine karşı başlatılan bu operasyon sınır güvenliğimiz sağlanana kadar devam edecektir. Türkiye olarak komşularımızın toprak bütünlüğünün bozulmasına hiçbir zaman duyarsız kalmadık ve kalmayacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA