Sevdiği Kızla Tartışmasının Ardından Kayıplara Karışan Gencin Cansız Bedenine Ulaşıldı

Düzce’de, iddiaya göre geçtiğimiz hafta sevdiği kızla tartışmasının ardından kayıplara karışan 22 yaşındaki Tolga Çiçek’in cansız bedenine ulaşıldı. Tolga Çiçek ormanlık alanda kendini iple asarak intihar etmiş olarak bulundu.

Sevdiği Kızla Tartışmasının Ardından Kayıplara Karışan Gencin Cansız Bedenine Ulaşıldı
Geçtiğimiz hafta ailesi tarafından kayıp olduğu söylenen Tolga Çiçek, Yahyalar Mahallesi’nde ağaca asılı olarak bulundu. Alınan bilgilere göre, otomobili ile Yahyalar merasına giden 22 yaşındaki Tolga Çiçek, iple ağaca asılı vaziyette bulundu. Bölgeden geçen bir kişinin ihbarı ile olay yerine giden polis ekipleri ağaca asılı halde bulunan şahsın, Tolga Çiçek olduğunu belirledi. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerinin kontrolünde Çiçek’in hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Tolga Çiçek’in dedesi İbrahim Topkara kaybolmasının ardından yaptığı konuşmada, torununun kız arkadaşı ile tartıştığını, ondan sonra kaybolduğunu söyledi.



Gencin cansız bedeni yapılan incelemenin ardından otopsisi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Çocuklarını uzun süre arayan aile ise acı haberle yıkıldı.
Kaynak: İHA