Şehit Aileleri Bayramda Unutulmadı

Mardin Valisi Mustafa Yaman ve AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, Midyat ilçesinde yaşayan şehit ailelerini ziyaret etti.

Vali Yaman ve Milletvekili Miroğlu, Kurban Bayram'ı dolayısıyla geldikleri ilçede, farklı tarihlerde şehit olmuş asker, polis ve korucu ailelerini ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Yaman ve Miroğlu, sırasıyla Diyarbakır-Bingöl karayoluna 18 Şubat'ta PKK'lı teröristlerin yerleştirdiği patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Midyatlı jandarma er Fatih Yeniay'ın Gelinkaya Mahallesi'nde yaşayan ağabeyleri Bahattin ve Halit ile amcası Halim Yeniay'ın evlerini ziyaret etti.

Ardından, Ankara'da FETÖ'nün darbe girişimini engellemeye çalışırken şehit düşen 29 yaşındaki polis memuru Velit Bekdaş'ın Yunus Emre Mahallesi'nde yaşayan ailesini ziyaret eden Yaman ve Miroğlu, daha sonra Dargeçit ilçesinde PKK'lı teröristlerin kontrol noktasına uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda şehit edilen Geçici Köy Korucusu Yılmaz Alpsoy'un Sanayi Mahallesi'nde yaşayan ailesinin bayramını kutladı.

Vali Yaman ve Milletvekili Miroğlu, İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki güvenlik güçleriyle bayramlaştı.

Yaman ve Miroğlu'na, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ahmet Zafer İzcan, Midyat Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, Midyat Garnizon Komutanı Albay Vahit Şentosun eşlik etti.

Kaynak: AA