Kültür Ve Turizm Bakanı Avcı, Eskişehir'de

Bakan Avcı, şehit Uzman Çavuş Kılınç ve şehit polis memuru Acar'ın ailelerini ziyaret etti.

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, şehit Uzman Çavuş Ali Doğukan Kılınç ve şehit polis memuru Muhammet Acar'ın ailelerini ziyaret etti.

Partisinin Eskişehir İl Başkanlığınca düzenlenen bayramlaşma töreninin ardından, Vali Azmi Çelik, AK Parti milletvekilleri Harun Karacan ve Emine Nur Günay ile Çocuk Evleri Sitesi'ne geçen Avcı, çocuklarla bayramlaştı.

Avcı ve beraberindekiler, daha sonra, Van'ın Çaldıran ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen Uzman Çavuş Ali Doğukan Kılınç ile Van'ın merkez İpekyolu ilçesinde 17 Ağustos'ta düzenlenen terör saldırısında ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren şehit polis memuru Muhammet Acar'ın ailelerini ziyaret etti.

Şehit Uzman Çavuş Kılınç'ın Gündoğdu Mahallesi ve şehit polis memuru Acar'ın 75. Yıl Mahallesi'ndeki ailelerine yapılan ziyaretler, basına kapalı gerçekleşti.

Avcı, Halis Toprak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleriyle de bayramlaştı.

- 'Eskişehir'de yapılanları bakan görüyor'

Avcı, ziyaretlerin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, tüm hemşehrilerinin Kurban Bayramı kutladı.

Her bayram olduğu gibi Kurban Bayramı'nda da AK Parti İl Teşkilatınca düzenlenen bayramlaşmaya katıldığını anımsatan Avcı, şöyle konuştu:

'Şehitlerimizden bize emanet aileleri ziyaret ettik. Çocuk Evleri Sitesi'ni beraber gezdik. Çocuklarımızın ev ortamında, huzurlu bir ortamda barınmaları için güzel bir ortam. Huzurevindeki sakinlerimize güzel bir ziyarette bulunduk. Bayramda bu tarz ziyaretler sılayırahim niyetine geçer inşallah. Bu bayram olmasa söyleyeceğim çok şey var da... Bayramdan sonra onları da konuşuruz. Eskişehir'de yapılanlarla ilgili. Eskişehir'de yapılanları bakan görüyor, görmeyenler de sizin vasıtanızla görecekler. Eskişehir'de neler yapıldığını görmek isteyenler, bakarlarsa görüyorlar. Bakanlar görüyor, görmeyenler bakmıyor.'
Kaynak: AA