Irak Ve İran Sınırındaki Askerlerle Bayramlaşma

Hakkari Valisi Toprak, Irak ve İran sınırındaki birlikleri ziyaret ederek, askerlerle bayramlaştı.

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Irak ve İran sınırındaki birlikleri ziyaret ederek, askerlerin bayramını kutladı.

Kentteki ilçe, belde ve köylere ziyaretlerde bulunan Toprak, Irak ve İran sınırındaki birliklerde görevli askerleri de ziyaret ederek bayramlaştı.

Toprak, Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tuğgeneral Metin Tokel ve İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu ile ilk olarak Irak sınırındaki Şemdinli 34. Hudut Tugay Komutanlığına bağlı Süngü Tepe Askeri Üs Bölgesi'ne gitti.

Burada görev yapan askerlerle tek tek kucaklaşarak bayramlaşan Toprak, daha sonra İran sınırındaki Şemdinli 34. Hudut Tugay Komutanlığına bağlı Alan Karakol Komutanlığına geçerek, görevli askerlerin de Kurban Bayramı'nı tebrik etti.

Askerlerle bir süre sohbet eden Toprak, vatanın bölünmez bütünlüğü için gece gündüz demeden görev yapan ve bölücü terör örgütüne karşı kahramanca mücadele veren askerleri kutlayarak, görevlerinde başarı diledi.

Sınır birliklerinin ardından Kamışlı Karakol Komutanlığına giderek burada da askerlerle bayramlaşan Toprak, Hakkari-Van karayolu üzerindeki Yeniköprü Jandarma Kontrol Noktası, Zap Karakol Komutanlığı ve Depin Polis Kontrol Noktasına da bayram ziyaretinde bulundu.
Kaynak: AA