Hacırahmanlı Deresi Artık Güvenli

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, can güvenliğinin sağlanması amacıyla Saruhanlı’nın Hacırahmanlı Mahallesinde bulunan derede korkuluk çalışması gerçekleştiriyor.

Hacırahmanlı Deresi Artık Güvenli
MASKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşların can güvenliğini temin etmek amacıyla il genelindeki dere kenarlarında toplam 13 bin metre korkuluk çalışması yapıyor. Talepler doğrultusunda belirlenen bölgelerdeki keşif ve metraj çalışmalarının ardından imalat işlemlerine başlayan MASKİ, Saruhanlı ilçesinin Hacırahmanlı Mahallesinde bulunan deredeki korkuluk çalışmasına başladı.

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen işlemler kapsamında dereye 2 bin metrelik panel çit uygulaması yapılıyor. MASKİ ekipleri, uzun süreli güvenlik açısından sağlamlığın ön planda tutulduğu Hacırahmanlı Deresi’ndeki korkuluk çalışmalarının yüzde 70’ini tamamladı.

“Tüm isteklerimiz birer birer yapılıyor”

MASKİ tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili olarak mahalle halkı adına memnuniyetini dile getiren Hacırahmanlı Mahalle Muhtarı Gökhan Dayı, “Yapılan çalışmalar için öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e mahallem adına çok teşekkür ediyorum. Kendisi mahallemizi ziyaret ettiğinde, halkımızla birlikte bütün isteklerimizi ilettik. Mahallemiz için gerekli çalışmaların dilekçe ile de başvurusunu yaptık. Hepsi birer birer yapılıyor. Şuan dere yatağımıza da koruma çitleri çekiliyor. Büyükşehir Belediyemize ve MASKİ Genel Müdürlüğümüze teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.

Kaynak: İHA