Derin Dondurucu Ve Kıyma Makinesi Satışında Rekor

E-ticaret platformu n11.com, Kurban Bayramı öncesi derin dondurucu ve kıyma makinesi satışlarında son üç yılın en yüksek rakamına ulaştı.

Şirket açıklamasına göre, kıyma makinesi satışları geçtiğimiz yılın Kurban Bayramı alışveriş dönemine göre 2,2 katına çıkarken, derin dondurucuda yüzde 230 artış gözlendi.

On farklı kategorisiyle her geçen gün satış rakamlarını artıran n11.com’un yayınladığı veriler, gıda ürünlerini her mevsim taze tutan derin dondurucu ve kurban etlerini daha sağlıklı ve güvenli bir yöntemle evde öğütmek üzere kullanılan kıyma makinelerine olan yoğun ilgiyi ortaya koydu.

n11.com üzerinden yapılan derin dondurucu ve kıyma makinesi satışları son üç yılın rekor satış adedine ulaştı. Ürünlerin satışı ağustos itibarıyla artış göstermeye başladı, bayram öncesinde ise rekor satış adedine ulaştı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen n11.com Satış Direktörü Örpen Koçak, 'Kurban Bayramının gelmesiyle beraber tüketiciler etlerini iyi saklayabilmek için derin dondurucuya, kıymasını kendi evinde sağlık ve güvenle hazırlamak isteyenler ise kıyma makinesine yöneliyor. Kıyma makinesi satışları bayram öncesi dönemde bir önceki yılın aynı dönemine göre 2,2 katına çıkarken, geçtiğimiz aylara göre yüzde 92 artış gösterdi. Derin dondurucu satışlarında ise bir önceki yıla göre yüzde 230, geçtiğimiz aylara göre ise yüzde 88 artış gözledik. Son üç yıldır gözlemlediğimiz rekor satışa ulaşan ve bugünlerde ciddi taleple karşılaştığımız bu ürünlerin satışından oldukça memnunuz” dedi.

Kaynak: AA