Cihanbeyli Belediyesinde Bayramlaşma

Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediyesinde Kurban Bayramı’nın 2. günü bayramlaşma programı düzenlendi.

Cihanbeyli Belediyesinde Bayramlaşma
Cihanbeyli Belediyesindeki bayramlaşma programına AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, İlçe Kaymakamı Ahmet Gencer, Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, AK Parti İlçe Başkanı Serdar Karaburun, partililer, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Kale yaptığı konuşmada, ’’Ülkemiz 15 Temmuz’da büyük bir sınavdan geçti. Cihanbeyli ümmetçilik anlayışı ile gereken cevabı 15 Temmuz gecesinde verdi. Tüm ilçe topyekun ayakta sabaha kadar nöbetini tuttu. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın. Şehitlerimizi minnetle anıyoruz. Bayramların toplumsal barış, sevgi, dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberlik için mükemmel bir vesile, eşsiz bir fırsat olduğunu unutmayalım. Müslümanlar olarak muhabbetle kucaklaştığımız bir bayrama daha ulaşmanın sevincini yaşadık. Sizlerle bir araya gelmekten, kucaklaşmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum. Bizler sizlere hizmet ettikçe mutlu oluyoruz" dedi.

İlçede yapılan belediye yatırımlarına da değinen Başkan Kale, Cihanbeyli’nin altın dönemini yaşadığını belirtti.

’’Her alanda ses getiren projelere imza atıyoruz" diyen Başkan Kale göreve geldikleri ilk gün bir hizmet seferberliği başlattıklarını, seçim öncesi verilen sözleri de bir bir yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Kale, ’’İlçemiz hizmetin en iyisine layık. Hizmet seferberliğimiz ilk günkü aşkla devam edecek. Cihanbeyli’yi şantiye alanına çevirdik. Hizmette sınır tanımıyoruz. Halka hizmet Hakk’a hizmet düsturu ile memleketimizin güzel insanları için çalışmayı sürdüreceğiz’’ diye konuştu.

AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı da konuşmasında, ’’15 Temmuz ülkemiz için bir dönüm noktasıydı. Bu sınavı milletin iradesi kazandı. Bizlerde ülkemizde böyle durumlar yaşanmaması adına daha çok çalışacağız’’ dedi.

Kaynak: İHA