Büyükşehirin Bayram Mesaisi Sürüyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Kurban Bayramı’nda görevinin başında olan hizmet birimlerini tek tek ziyaret etti. Güzgülü ve Coşkun, Manisa halkının huzur ve güvenliği için özveriyle çalışan personellere teşekkür ederek, Kurban Bayramını tebrik etti.

Büyükşehirin Bayram Mesaisi Sürüyor
Kurban Bayramı’nın ilk gününde Manisalı halkın huzuru ve güvenliği için mesaide olan Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı daire başkanlıklarında bayram heyecanı yaşandı. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa’ya hizmet etmek için görev başında olan Zabıta Dairesi Başkanlığı, Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı, İtfaiye Dairesi Başkanlığı ve MASKİ’ye bağlı su arıza birimini ziyaret etti.

Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, Mezarlıklar Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Ulaşım Dairesi Başkanı Fevzi Demir başta olmak üzere birimlerdeki personelle tek tek tokalaşan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun öncelikle görev başında olarak önemli vazife yürüten personelin bayramlarını kutladı.

Ziyaretlerinde gün içerisinde yaşanan gelişmelerle ilgili bilgi de alan Güzgülü, “Kurban Bayramı’nda ekiplerimiz görevlerini aksatmadan yürütüyor. Öncelikli hedefimiz, Manisalıların gönül rahatlığı içerisinde bir bayram geçirmeleri. Bu nedenle görev başında olan personelimizi ziyaret ederek, Kurban Bayramlarını kutladık. Gün içerisinde yaşanan gelişmelerle ilgili de bilgi aldık. Bu manada Kurban Bayramı’nda görevinin başında olan ve özveriyle çalışan tüm personelimize teşekkür ediyorum. Manisalıların sorunsuz bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA