Akçakoca'da Şehit Ailesi Ve Kabri Ziyaret Edildi

Akçakoca’da gerçekleştirilen bayramlaşma programına katılan protokol Suriye’de şehit düşen Uzman Çavuş Ercan Çelik’i unutmadı. Şehit Çelik’in mezarı başında dualar okuyan ilçe yöneticileri, daha sonra babasının evine giderek bir süre şehidin aile fertleriyle zaman geçirdi.

Akçakoca'da Şehit Ailesi Ve Kabri Ziyaret Edildi
Akçakoca’da Merkez Cami karşısında bulunan Fedai Karabıyık Parkında gerçekleşen resmi bayramlaşma töreninin ardından, İlçe Kaymakamı Mehmet Özer ve Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, beraberindeki protokol heyetiyle birlikte Cerablus’ta şehit düşen tank şoförü uzman çavuş Ercan Çelik’in mezarını ziyaret etti.

Şehit Çelik’in mezarı başında İlçe Müftüsü Mehmet Taşçı ve bir din görevlisi tarafından Kuran-ı kerim okunurken, okunan Kuran’ın ardından hep birlikte dualar edildi. Daha sonra mezarlıktan ayrılan ilçe protokolü, şehit Ercan Çelik’in baba evini ziyaret etti. Protokol heyetinin bir bölümü bina dışında beklerken, Kaymakam Özer ve Belediye Başkanı Yemenici ile birlikte eve giren konukları, daire girişinde şehidin babası Muhammed Çelik karşıladı. Konuklar, şehit babasının evinde şehidin yakınları ile bir saate yakın oturduktan sonra, bayram programı kapsamındaki diğer ziyaretleri gerçekleştirmek üzere şehit evinden ayrıldılar.
Kaynak: İHA