Wyndham Hotel Group Avrupa, Orta Doğu, Avrasya Ve Afrika'daki Gelişimi Yönetmesi İçin Philippe Bijaoui'yu Görevlendirdi

16 ikonik markadan oluşan portföyü ve yaklaşık 8 bin oteliyle büyük otel şirketi olan Wyndham Hotel Group, bugün Avrupa, Orta Doğu, Avrasya ve Afrika (EMEA) Geliştirme Müdürü olarak Philippe Bijaoui’nin atandığını duyurdu.

Bijaoui, üstlendiği rolle birlikte faaliyet gösterilen piyasalara ilave markalar yerleştirerek ve otel grubunun bulunduğu 73 ülkede geliştirmeler yaparak, şirketin bölge çapında sergilediği hızlı büyümeyi denetleyecek. Bijaoui, EMEA bölgesinde 20 yılı aşkın otel gayrimenkul ve geliştirme deneyimine sahip ve bu görevinden önce bölge için geliştirme stratejisi tanımladığı ve uyguladığı Inter Continental Otel Grubunun Avrupa Geliştirme Başkan Yardımcısı olarak faaliyet göstermiştir.

Otel şirketinin EMEA Başkanı ve Genel Müdürü Daniel Ruff şu ifadeleri dile getirdi: "Dünya çapında hızla büyüyen orta sınıf, uluslararası seyahatin heyecanını keşfediyor.Otel şirketi tarafından benimsenen geliştirme stratejisi, cesurca fakat basittir. Farklı lokasyonlarda kaliteli konaklama sağlamak amacıyla yerli ortaklarla işbirliği yapıyoruz. Bu sayede misafirlerimiz, bildikleri ve sevdikleri otel marklarını bulma imkanına sahip oluyorlar. Philippe, EMEA geliştirme topluluğunda mükemmel bir itibara sahip ve bölge çapındaki agresif genişleme planlarımıza liderlik yapabilecek en iyi seçim olduğuna eminim."

Otel şirketini EMEA’daki büyümesini hızlandırmak için sabırsızlandığını belirten Bijaoui, ’’Bölge çapındaki destinasyonlar, artan sayıdaki gelen ve yerli ziyaretçiyi karşılayabilmek amacıyla uluslararası standartlarda otel konaklamasına ihtiyaç duymaktadır ve otel şirketi, bu piyasalardaki potansiyeli kullanmaya başladı.

Ayrıca, ekonomik sınıftan lüks sınıfa kadar uzanan marka çeşitliliği ve Wyndham Hotel Group ve Wyndham Worldwide’nin bir parçası olmak, belirli segmentlerin yeterince temsil edilemediği pazarlarda yeni ve yenilikçi ürünlerin tanıtımını yapabilmemiz için bizlere olağanüstü fırsatlar sağlamaktadır’’ dedi.

Bu yıl otel şirketi, Avrupa’da Super 8 markasının tanıtımı, Türkiye’de 50. otelin açılışı, Wyndham Grand Athens ile Yunanistan’daki büyüme ve Umman, Irak ve Etiyopya gibi yükselen destinasyonlarda yeni otellerin hizmete geçirilmesini de içerecek şekilde EMEA’da önemli başarılar elde etti.
Kaynak: İHA