Tekirdağ Protokolü Vatandaşın Bayramını Kutladı

Tekirdağ Valiliği tarafından düzenlenen bayramlaşma etkinliğinde, protokol üyeleri vatandaşların bayramını kutladı.

Tekirdağ Protokolü Vatandaşın Bayramını Kutladı
Süleymanpaşa İlçesi Tuğlalı Park’ta düzenlenen bayramlaşma etkinliğine, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Metin Akgün, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Tekirdağ Garnizon Komutanı Piyade Albay Kemal Cöne ile kamu kurum ve kuruluşlarının il müdürleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayramlaşma etkinliğinin ardından gazetecilere açıklama yapan Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, tüm Tekirdağlıların, tüm Türkiye’nin ve İslam Alemi’nin bayramını kutladı.

Bu bayramın, tüm dünya için huzur, kardeşlik, birlik, beraberlik getirmesini dileyen Vali Ceylan, “ Ben özellikle bu bayram süresince yola çıkan tüm sürücülerimize, dikkatli ve trafik kurallarına uyarak araba kullanmalarını, evlerine sağ, salim dönmelerini temenni ediyorum. Yine Kurban Bayramı’nın şehrimizde huzur içerisinde geçmesi için, gerek emniyetimiz, gerek jandarmamız ve diğer kolluk kuvvetlerimiz gerekli tedbirleri almış bulunmaktadırlar. Huzurlu bir bayram geçireceğimizi umut ediyorum. Tüm Tekirdağ’ımızın ve ülkemizin bayramını bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.

Bir gazetecinin Van’da yaşanan terör saldırısını hatırlatması üzerine, ülkemizde son günlerde ciddi şekilde halkı hüzünlendiren, sıkıntıya sokan, huzursuz eden girişimler olduğunu belirten Vali Ceylan, “Ben özellikle, bu bayram gününde, şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum, gerek 15 Temmuz şehitleri, gerek Güneydoğu’da ülkemizi bölücü terör örgütüne karşı ciddi şekilde mücadele eden, hem polisimizi, hem jandarmamızı, hem korucularımıza Allah güç kuvvet versin diyorum. Allah onların yardımcısı olsun diyorum. Şehitlerimize rahmet diliyorum, gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Kesinlikle şunu belirtmek istiyorum, ülkemizde ne bir karış verecek toprağımız var, nede bu ülkeyi bölebilecek bir güç vardır diyorum. Biz bir ve beraber oldukça ve tabii ki hep birlikte bu sorunların üstesinden geleceğiz, teröründe sonu inşallah kazınacak” diye konuştu.

Bayramlaşma etkinliğinin ardından, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara çikolata ve kolonya ikramı yapılarak etkinlik sona erdi.
Kaynak: İHA