Maltepe'de Mezarlıklara Ücretsiz Servis

Maltepe Belediyesi, Kurban Bayramı nedeniyle arefe ve bayramın ilk günü mezarlıklara ücretsiz ring seferleri düzenledi. Uygulamadan memnun olan vatandaşlar, belediyeye teşekkür etti.

Maltepe'de Mezarlıklara Ücretsiz Servis
Maltepe Belediyesi’nin mezarlıklara ücretsiz ring seferleri, Kurban Bayramı’nda da devam etti. Arefe ve bayramın birinci günü Maltepe Meydanı’ndan hareket eden servisler vatandaşları Küçükyalı, Başıbüyük, Büyükbakkalköy, Ferhatpaşa, Gülsuyu, Pendik, Yeni Şıhlı ve Kurtköy mezarlıklarına ücretsiz taşıdı. İki gün boyunca saat 08.00’den 16.00’a kadar aralıksız düzenlenecek seferlerde vatandaşlara lokum ikramı yapılıyor.

Bayram nedeniyle mezarlıklara giderek kaybettikleri yakınlarını ziyaret eden vatandaşlar ise duygu dolu anlar yaşadı. Yakınlarının mezarı başında dualar edip, çiçek bırakan vatandaşlar, her bayramda gerçekleştirilen ücretsiz servis uygulaması için Maltepe Belediyesi’ne teşekkür etti.

"Onlar aslında hep bizimle yaşıyor" diyen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Bayramlar yoksulları sevindirir, dargınlıkları bitirir, yüreğimizde taşıdığımız tüm insani değerleri bize yeniden hatırlatır. Her bayramda mezarı başında dualar ettiğimiz sevdiklerimiz hep bizimle yaşıyor. Dualarımız onlara ulaşıyor. İşte biz böylesi kıymetli bir kültüre sahip çıkmak zorundayız. Maltepe Belediyesi olarak bu anlamda yapılması gereken her şeyi yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA