AK Parti'den ilk açıklama: Başaramayacaklar!

Van'da, AK Parti İl Başkanlığı ile Valilik arasındaki alanda meydana gelen patlama sonrası açıklama yapan AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, AK Parti ilçe başkanlığına dönük bir saldırı" dedi.

AK Parti'den ilk açıklama: Başaramayacaklar!
AK Parti'den ilk açıklama: Başaramayacaklar!
Milletvekili Burhan Kayatürk, yaptığı açıklamada da terör örgütüne işaret ederek, şunları söyledi: 'Örgüt bu şekilde burası sivil, burası değil, burası mezarlık, kutsal yer diye düşünmeden her tarafa vahşice saldırıyor. Allah'a hamdolsun. Şehidimiz yok, yaralılarımız var. Ne olursa olsun halkımızın arasından çıkmayacağız. fırsat oldukça halkımızla birlikte olacağız. Örgütün hedefi bizi halkımızdan uzaklaştırmayı sağlamak. Bunu başaramayacaklar.'

'TEHDİTLER ALIYORDUK'

Patlamanın bombalı araçla gerçekleştiği bilgisinin sorulması üzerine Kayatürk, 'Muhtemelen bombalı araçtır. Orada zaten tehditler alıyorduk Ak Parti binası olarak. Tam binanın olduğu yere kadar araçların girmesi engelleniyordu birkaç gündür. Muhtemelen oraya kadar varamadıkları için de bizim binamızda çok büyük hasar yok. Ama Haziran seçimlerinde seçim bürosu olarak kullandığımız binada hasar var. Orada eczane var, taksi durağı var. Orada hasarların olduğunu duyuyoruz' ifadelerini kullandı.