Toyota'dan Yaris Hybrid Ve Hilux Avantajı

Toyota'nın eylül ayı kampanyası çerçevesinde Yaris Hybrid ve Hilux için özel avantajlar sunuluyor.

Toyota'dan yapılan açıklamaya göre, Yaris Hybrid için 6 bin liraya varan indirim veya 24 bin lira için 18 ay taksit seçeneğine yüzde '0' faiz uygulamalarından biri tercih edilebilecek.

Hilux Hi Cruiser'a sahip olmak isteyenlere ise kampanyada sunulan 5 bin liralık indirim veya 25 bin lira için 20 ay vadeye yüzde '0' faiz alternatifi bulunuyor.

İndirim yerine kredi kullanmak isteyenlere fırsatlar sunulan eylül kampanyasında, 3 bin liraya varan indirim ile sunulan Yaris 1.33 için 17 bin lira ve Hilux 4x2 modellerinde de 24 bin liralık 12 ay vade kullanımında da yüzde '0' faiz uygulaması devam ediyor.

Toyota, eylül ayı kampanyasında 6 bin liraya varan indirimlerin yanında taksitler de 6 ay ertelenebiliyor. Şirket, bunların yanı sıra mevcut piyasa koşullarında en uygun faiz oranlarını ve vade seçeneklerini müşterileriyle buluşturuyor.

Yüzde 1,25'ten başlayan faiz oranları ve her bütçeye göre şekillendirilebilen 48 aya varan vade seçenekleri ile Toyota'nın eylül kampanyasından yararlananlar, dilediklerinde takdirde ödemelerine 2017 yılının mart ayında başlayabiliyor. Bunun yanında, markası ne olursa olsun eski araçlarını değiştirip yeni bir Toyota almak isteyenler için Toyota Plazalarda 'takas' imkanı da bulunuyor.

Kaynak: AA