Soytürk'ten Şehit Aileleri Ve Suriyeliler'e Bayram Ziyareti

Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, Kurban Bayramı dolayısıyla ilçedeki şehit aileleri, Suriyeliler ve kimsesiz yaşlı vatandaşları ziyaret etti.

Kaymakam Soytürk, 2012 yılında Şırnak'ın Silopi ilçesi Cudi Dağı kırsalında terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda çıkan çatışmada şehit olan başpolis memuru Kadir Can'ın Sanayi Mahallesi'nde oturan annesi Merdane Can'ı ziyaret ederek bayramını kutladı.

Ziyarette konuşan Soytürk, şehit ailelerinin sorunlarını çözmek ve varsa ihtiyaçlarını gidermek için sadece bayramlarda değil, diğer zamanlarda da ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirtti.

Soytürk, şehitlerin geride bıraktığı emanetlere her zaman sahip çıkacaklarını ve kapılarının kendilerine açık kalacağını kaydetti.

Kaymakam Soytürk'e ziyaretinden dolayı teşekkür eden şehit annesi Merdane Can ise, ''Allah, devletimize ve milletimize zeval vermesin. Bizleri yalnız bırakmıyorlar. Allah razı olsun.'' dedi.

Soytürk, daha sonra 2009 yılında Hatay'ın İskenderun ilçesinde 39. Mekanize Piyade Tugayı Tankçı Taburu'nda görev yaparken geçici görev için gittiği Hakkari'de görev başında kalp krizi geçirerek ölen tankçı uzman çavuş Serkan Kasap'ın Yeşilköy Mahallesi'nde ikamet eden annesi Huri Kasap ve geçtiğimiz Mayıs ayında Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde bomba yüklü araçla gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan polis memuru Yusuf Erin'in Özerli Mahallesi'nde oturan babası Hüseyin Erin'i ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Kaymakam Soytürk, ayrıca ilçede kimsesiz yaşlı vatandaşlarla Suriyeli ailelere de bayram ziyareti gerçekleştirdi.

Kaynak: AA