Şehitkamil Belediyesi Bayramda Mesai Yapacak

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleriyle bayramlaştı. Sabahın erken saatinde göreve başlayan temizlik ekibini ziyaret eden ve bayramlarını kutlayan Fadıloğlu, özverili çalışmaları dolayısıyla tüm temizlik ekibine teşekkür etti.

Şehitkamil Belediyesi Bayramda Mesai Yapacak
‘‘Hizmetleriniz sayesinde vatandaşımızdan daima dua alıyoruz’’

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla sabahın erken saatlerinde Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan personeller ile düzenlenen bayramlaşma programında bir araya geldi. Tek tek personelleriyle bayramlaşan Fadıloğlu, personellerine sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmelerini diledi. Sabahın erken saatlerinde işbaşı yapmak için gelen personellere kolaylıklar dileyen Fadıloğlu, “Öncelikle yaptığınız hizmetlerden dolayı elinize kolunuza sağılık, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her bayram olduğu gibi bu bayram da sabahın erken saatlerinde sizlerle bayramlaşmak istedik. Bu bayram diğer bayrama göre biraz daha sıkıntılı olacak. Kesilen kurbanlar nedeniyle çöp oluşacak. Bizler de onları temizlemekle mükellefiz. İnşallah, kazasız ve belasız bu bayramı da hep birlikte yaşamayı ümit ediyorum. Yaptığınız hizmetlerden dolayı vatandaşlarımız çok memnun ve daima dua alıyoruz. İnşallah, bu duanın devamı hiçbir zaman eksilmez. Hepinizin tekrar bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, hayırlı çalışmalar diliyorum” dedi.

Şehitkamil Belediyesi’ne yakışır hizmetler sunmaya devam edeceğiz

Fadıloğlu’nun kendileriyle bayramlaşmasının mutluluğunu yaşayan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, “Başkanımıza, bizleri ziyaret ederek bayramlaştığı için çok teşekkür ediyoruz. Bugün bizleri gelip ziyaret ederek bizlerle tek tek bayramlaşması çok güzel bir duygu oldu. Bizler Başkanımızı çok seviyoruz ve sayıyoruz. Başkanımızdan memnunuz, Allah, kendisinden razı olsun. Bizler de burada hepimiz birimiz için birimiz hepimiz için gayret gösteriyoruz. Şehitkamil Belediyesi’ne yakışır hizmetler sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA