Muğla'dan Bakan Soylu'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Muğla heyeti, İçişleri Bakanlığına atanan Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Muğla'dan Bakan Soylu'ya Hayırlı Olsun Ziyareti
Muğla ile manevi bağlarının çok yüksek olduğunu dile getiren, Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Süleyman Soylu’nun İçişleri Bakanlığına atanması nedeni ile Veteriner Hekim Yusuf Kayacık, MUTSO Başkanı Bülent Karakuş, Ula eski Belediye Başkanı Nadi Şenkal, işadamları Mevlüt Acar, Fatih Tepe, Taner Kapçı ve Dalyan Ortaca Turizm Derneği Başkanı Sezgin Yiğit’ten oluşan Muğla heyeti, Bakan Soylu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Heyette bulunan Veteriner Hekim Yusuf Kayacık ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, ’’Muğla’lı bir hemşeri gözü ile baktığımız, yıllara dayalı dostluğumuz olan Sayın Süleyman Soylu’nun İçişleri Bakanlığı’na atanması nedeni ile Muğla heyeti olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Ziyarette ayrıca Muğla’mızın sorunlarını da kendisine iletme şansımız oldu. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. İçişleri Bakanlığına atanan Sayın Süleyman Soylu’nun ülkemiz ve Muğla için hayırlı hizmetlerde bulunacağına inancımız tamdır.’’ dedi.

Kaynak: İHA