Hakan Peker Ve Muazzez Ersoy'dan Müzik Ziyafeti

EXPO 2016 Antalya, pek çok hit şarkıya imza atan pop müziğin efsanesi Hakan Peker ile Muazzez Ersoy’a ev sahipliği yaptı.

Hakan Peker Ve Muazzez Ersoy'dan Müzik Ziyafeti
Dünyaca ünlü şarkıcı ve grupları ağırlayan EXPO 2016 Antalya, yerli sanatçıların konserlerine de ev sahipliği yapmayı sürdürüyor. EXPO 2016 Antalya Turkcell Büyük Amfi Tiyatro’da dün akşam dünden bugüne pek çok hit şarkıya imza atan, albümleri milyonlar satan Hakan Peker ve ‘Kraliçe’ diye anılan Muazzez Ersoy EXPO 2016 Antalya’da sahne aldı.

İZLEYENLERİ MEST ETTİLER

Sunuculuğunu radyo programcısı Hilal Özgani’nin yaptığı gecede ilk olarak sahneye Türk pop müziğinin efsane ismi Hakan Peker çıktı. Konserine ‘Karamela’ şarkısıyla başlayan Peker, ‘Bir efsane’, ‘Ateşini yolla bana’ gibi parçaları hayranlarının eşliğinde söyledi.

Yaklaşık 1 saat boyunca tam bir müzik ziyafeti yaşatan Peker, “Organizasyonu düzenleyenlere teşekkür ederim” dedi.

Konserin sonunda ise EXPO 2016 Antalya’nın sembol çiçeği olan şakayığın plaketi hediye edildi.

Hakan Peker’den sonra ise sahneye, Klasik Türk Müziği sanatçısı Muazzez Ersoy çıktı. Türk Sanat Müziği’nin unutulmaz eserlerini arka arkaya seslendiren Ersoy’a, her yaştan hayranları da hep birlikte eşlik etti. Nostalji şarkılarını bir de EXPO 2016 Antalya’daki hayranları için söyleyen Ersoy, izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Konser sonunda hediye edilen EXPO 2016 Antalya’nın sembol çiçeği şakayığı çok sevdiğini belirten Ersoy, “En sevdiğim çiçektir şakayık. Güle benzer. Şakayığı çok seviyorum. Sizi de” dedi.

Kaynak: İHA