Red Business Aboneleri Vodafone Avantajlarıyla Çifte Bayram Yapacak

Türkiye’nin Dijital Dönüşümüne liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, Kurban Bayramı’nda seyahate çıkacak kurumsal aboneleri için avantajlı ürün ve hizmetler sunuyor. Vodafone, 4.5G uyumlu özelliklerle yenilediği, yurtiçinde ve yurtdışında fatura düşündürtmeyen Akıllı Tarifeleri ve seyahatin her aşamasında hayatı kolaylaştıran iletişim dışı faydalar ile bu bayramda da Red Business abonelerinin yanında olacak.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Vodafone Türkiye Kurumsal İş Birimi olarak, Türkiye’nin Dijital Dönüşümüne liderlik etme vizyonumuz doğrultusunda, ülkemizdeki işletmelerin telekomünikasyon ihtiyaçlarına yönelik uçtan uca çözümler geliştiriyor ve uyguluyoruz. İşletmelerin ‘dijital iş ortağı’ olarak tek çatı altında sunduğumuz çözümlerle, dijital bağlantılı yaşamı kurumlar için kolay ve erişilebilir kılmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda, Kurban Bayramında seyahate çıkacak Vodafone Red Business abonelerimizin hayatını kolaylaştıracak avantajlar sunuyoruz. Akıllı Tarifelerimiz ve iletişim dışı faydalarımız ile bu bayramda da Red Business abonelerimizin yanında olacağız. Vodafone Türkiye olarak, mobil teknolojilerin gücüyle kurumsal abonelerimizin ihtiyaçlarını eksiksiz karşılayarak onlara yeni fırsat ve avantajlar sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Akıllı Tarifeler ile hesaplı iletişim

Vodafone Red Business aboneleri, Akıllı Tarifeleri sayesinde bayram seyahatleri süresince ister yurtiçinde ister yurtdışında olsun faturalarını düşünmek zorunda kalmayacak. Vodafone Red Business, abonelerin kullanım alışkanlıklarına göre paket önererek yurtiçinde ve yurtdışında kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak. Vodafone Red Business aboneleri, tüketimlerine göre otomatik tanımlanan aşım paketlerinden de yararlanabilecek.

Vodafone Red Business aboneleri, tarifelerinin Her Şey Dahil Pasaport özelliği sayesinde, bayram süresince 51 ülkede aynen Türkiye’deymiş gibi konuşacak, mesajlaşacak ve internete girecek. Akıllı Ücretlendirme Teknolojisi ile yurtdışındayken kullanım yapılmayan gün hiçbir ücret ödenmeyecek. Aboneler, Her Şey Dahil Pasaport ile yurtdışındayken sadece kullanım yaptıkları gün günde 12,90 TL’den ücretlendirilecek.

Her Yerde Paketleri ile kesintisiz çalışma

Vodafone Red Business aboneleri, Her Yerde Paketleri ile dünyanın her yerinde hiçbir ek işlem yapmadan, harcadıkları kadar ücretlendirilecek ve kesintisiz çalışma imkânı bulacak. Harcanan kadar ücretlendirilen Akıllı Ücretlendirme Teknolojisi ile 30 dakikadan başlayan paketler harcandıkça aboneyi bir üst pakete taşıyarak uygun paketle ücretlendirilmesini sağlayacak. Diğer yandan, harcanan kadar ücretlendiren Akıllı Ücretlendirme Teknolojisi ile 30 MB’dan başlayan paketler harcama devam ettikçe aboneyi bir üst pakete taşıyarak uygun paketle ücretlendirme sağlayacak.

Red Business’a özel avantajlarla hayat kolaylaşacak

Vodafone, bayramda iletişim dışı faydalarla da kurumsal abonelerinin hayatını kolaylaştıracak. Buna göre aboneler, back-up servis bedelsiz uçak bileti hizmeti ile biletlerini alabilecek. VIP havaalanı transfer hizmeti ile İstanbul, İzmir (Çeşme dahil), Ankara ve Bodrum içinde diledikleri bir nokta arasında ya da Dalaman-Fethiye (İztuzu, Hillside dahil), Dalaman-Göcek (Sarıgerme dahil) ve Dalaman-Dalyan (Köyceğiz dahil) rotalarında havaalanı ulaşımlarını özel şoförlü araçlarla çok uygun fiyatlara gerçekleştirecek.

Vodafone Red Business aboneleri, İstanbul Sabiha Gökçen (İç ve Dış Hatlar) ile İstanbul Atatürk (İç ve Dış Hatlar), Ankara Esenboğa (İç Hatlar), İzmir Adnan Menderes (İç Hatlar) ve Bodrum Milas (İç Hatlar) Havalimanları’ndaki TAV Fast Track noktalarında hızlı geçiş hizmetinden ücretsiz faydalanacak. Yurtdışı çıkış harç pullarını İstanbul Atatürk ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanları’nda bulunan Vodafone mağazalarından ücretsiz alabilecekler. İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa, Bodrum Milas (İç Hatlar) veya İzmir Adnan Menderes’den uçuşlarında lounge’larda ücretsiz ağırlanacak olan aboneler ayrıca, diledikleri aracı Budget’tan yüzde 50 indirimle kiralayabilecek.

Tekrarlayan Aşım Paketi ile kontrollü kullanım

Vodafone’un yurtiçi kullanıma sunduğu yeni “500 MB Tekrarlayan Aşım Paketi”nden, faturalı ve yenilenen Vodafone Red Business tarifelerinde bulunan tüm kurumsal aboneler yararlanabilecek. Aşım paketine sadece bir kere giriş yapılması yeterli olacak. Sonrasında paket, aşım sırasında devreye girecek ve abone kullanım yaptıkça, kullanıma göre daha avantajlı aşım paketi tanımlanacak. Aylık olarak hiçbir aşım yapılmazsa, aboneye herhangi bir ücret yansıtılmayacak. Ücretlendirme, kullanım miktarına göre yapılırken, aboneler her bir 500 MB pakete 9,9 TL ücretle sahip olabilecek.

4.5G servisleriyle seyahat keyfi artacak

Vodafone Red Business aboneleri ayrıca, bayram seyahatlerinde ücretsiz kullanabilecekleri 4.5G servisleri ile keyifli yolculuk yapacak. Aboneler, Güvenli Depo ile verileri bulut ortamında saklarken, Güvenli Net ile internetteki zararlı olabilecek yazılım ve içeriklere karşı verilerini koruyacak. Diğer yandan, Spotify Premium ile müzik dinlemenin, Digiturk Eğlence Paketi ve Digiturk Play Süper Lig Taraftar Paketi ile de film ve maç izlemenin keyfine varacaklar.
Kaynak: İHA