Kula'da CHP'nin 93'Üncü Yaşı Kutlandı

Cumhuriyet Halk Partisi 93’üncü Kuruluş Yıldönümünde CHP Kula İlçe Yönetimi tarafından Kula Kent Meydanındaki Atatürk Anıtına Çelenk sunuldu.

Kula'da CHP'nin 93'Üncü Yaşı Kutlandı
Törene, CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer Kula İlçe Başkanı Osman Kasırga, Kadın Kolları Başkanı Esem Çınar, Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Yardımcı ve partililer katıldı.

CHP İlçe Başkanı Osman Kasırga, törende yaptığı konuşmasında, "Partimizin logosunu oluşturan 6 okla ifade edilen cumhuriyetimizin temel değerlerinin ne kadar önemli olduğu her kesimce anlaşılmıştır. Egemenlik belli bir cemaatin veya siyasi ideolojinin eline geçerse nelerin olabileceğini 15 Temmuz darbe kalkışmasında üzüntüyle görmüş bulunmaktayız. Yaşadığımız bu dönemde Cumhuriyetimizin temel değerlerine ve onların temsilcisi Cumhuriyet Halk Partimize sahip çıkmalıyız. Tek bir Cumhuriyet Halk Partili kalsa bile mücadelemiz sürecek aydınlık bir gelecek için umut hep var olacaktır" dedi.

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Cumhuriyet Halk Partisinin laik, çağdaş, hukukun üstünlüğüne inanan ilkelerine de sahip çıktığını ve çıkmaya devam edeceğini söyleyerek, "Cumhuriyet Halk Partisi her geçen gün güçlenerek siyasi hayatına devam etmektedir. Bugün kuruluşunun 93’üncü yıl dönümü kutlamalarının onur ve gururunu yaşamaktayız. CHP, Türkiye’nin kuruluşundan bugüne kadar hizmet sunmakta yatırımlar yapmaktadır. Halkımızı ümmet toplumundan çıkarak çağdaş demokrat bir toplum oluşturmuştur." diye konuştu.

Kaynak: İHA