KOSGEB Kursuna Katıldı, Dönerci Dükkanı Açtı

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı’nın (KOSGEB) Girişimcilik Eğitimine katılan 30 kişiden biri olan Adem Akay, başarıyla tamamladığı 70 saatlik kursun sonunda verilen sertifika ile iş yerini açtı.

KOSGEB Kursuna Katıldı, Dönerci Dükkanı Açtı
Menemen Ticaret Odası’nın ev sahipliğindeki KOSGEB girişimcilik eğitimine katılan 15. Dönem kursiyerlerinden olan Adem Akay döner dükkanının açılışı gerçekleştirildi.

Menemen Ticaret Odası adına açılışa katılım sağlayan Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Güral, “KOSGEB ortaklığı ile gerçekleştirdiğimiz programlar neticesinde Menemen ekonomisine katkı sağlayacak bir işletme daha hayata geçmesinden dolayı haklı gururunu yaşıyorum. Her şeyin hayırlı olmasını temenni eder bol kazançlar dilerim” dedi.

İş yerini açarken kredi kullanmak istemediğini, sadece KOSGEB hibesi ve kendi olanaklarını seferber ettiğini belirterek, tüm girişimcilere örnek olmak istediğini söyleyen Akay, “Bir çok kişinin ekmek yiyeceği, çalışacağı bir iş yerini açmak farklı bir heyecan, gerçek bir mutluluk” dedi.

Kaynak: İHA