Kırşehir'in Köylerine Ödenek Desteği

Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu, köylere 30 milyon liralık ödenek çıkartıldığını belirtti.

Dulkadiroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Kırşehir Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya'nın girişimleriyle Kırşehir'in köylerine daha iyi hizmet götürmek için 30 milyon liralık ödenek çıkartıldığını kaydetti.

Köylerin alt yapı, içme suyu, kanalizasyon ve üst yapı çalışmaları için ayrılan ödenekle, köylerdeki eksiklerin il özel idaresi çalışmaları ile tamamlanacağını belirten Dulkadiroğlu, şunları kaydetti:

'Nüfusu 200’ün altında olan köylerimize kilit parke ve su şebekesi yapımı, nüfusu 200’ün üstünde olan köylerde ise kanalizasyon yapımı, su isale hatlarının kolektör sistemine geçişi, üst yapı çalışmaları ve köy grup yollarının asfaltlarının yenilenmesi gibi çalışmalara planlanmıştır. Ayrılan bu ödenekle tüm köylerimize eşit miktarlarda yatırım yapılmış olacaktır. İl Özel İdaresinin çalışmalarına her türlü desteği veren ve ödeneğin çıkmasını sağlayan milletvekillerimiz Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya’ya, Valimiz Necati Şentürk'e, İl Özel İdare Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan’a teşekkür ediyor, bu ödeneğin köylerimize hayırlı olmasını diliyorum.'

Kaynak: AA