Ercişli Şair Gökmen Sakin Yeni Şiir Kitabını Tanıttı

Van’ın Erciş ilçesinde Şair Gökmen Sakin’in ‘Göl Mavisi Şiirler’ isimli kitabının tanıtımı yoğun bir davetli eşliğinde yapıldı.

Ercişli Şair Gökmen Sakin Yeni Şiir Kitabını Tanıttı
Ercişli Şair Gökmen Sakin 3. şiir kitabı olan ‘Göl Mavisi Şiirler’ isimli kitabın tanıtım etkinliği Erciş-Van Karayolu üzerinde bulunan Şehit Polis Halil Hamuryen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Etkinlikte Şair Gökmen Sakin’in öz geçmişi okunduktan sonra yeni şiir kitabı hakkında davetlilere ayrıntılı bilgi verildi.

Şair Gökmen Sakin ise şiirlerinden bir kaçını davetlilere seslendirdi. Etkinlik mahalli sanatçılardan Hüsamettin Ergül, Necdet Tutar, Cahit Engin, Öreneli İsmail, Bilgin Bilek, Nevzat Bilek Mahmut Dokumacı ve THM Sanatçısı Celal Yarıcı’nın seslendirdiği türkülerin ardından Nazif Çetin yönetimindeki ‘Bir Avuç Kahkaha Tiyatro Gurubu’nun ‘Erciş il Olacak’ isimli skeç ile devam etti. Etkinlik sonunda Esma Akyol (15) isimli engelli öğrencinin seslendirdiği ‘Ben ölmeden sakın ölme anne’ isimli şiiri ise salondaki davetlileri hüzne boğdu. Ayakta alkışlanan engelli çocuğa Ercişli İşadamı Halis Bahçe akülü araç sözü verirken, işadamı İzzet Albayrak ise öğrenciye maddi yardımda bulunacağını söyledi.

Etkinlik işadamlarına Şair Gökmen Sakin tarafından teşekkür plaketinin sunulması ve şiir kitabının imzalanarak davetlilere sunulmasıyla son buldu.

‘Göl Mavisi Şiirler’ isimli kitabının tanıtım etkinliğine AK Parti Erciş ilçe Başkanı Adnan Aydın, Erciş Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Murat İzgi, Erciş Şoförler Odası Cemiyet Başkanı Hüsamettin Çelik, İstanbul Ercişliler Derneği Başkanı Lütfi Demir, kurum amirleri, Ercişli iş adamları ile çok sayıda şiir sever katıldı.

Kaynak: İHA