ATSO Başkanı Çetin'den Kurban Bayramı Mesajı

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Kurban Bayramımızın milli beraberlik ve toplumsal uzlaşma bilincimizin daha da kuvvetlenmesine vesile olmasını diliyorum” dedi.

ATSO Başkanı Çetin'den Kurban Bayramı Mesajı
Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan ATSO Başkanı Davut Çetin, “Kurban Bayramları özü itibariyle yardımlaşmanın, birliktelik bilincinin ve karşılıklı hoşgörü duygusunun en çok hissedildiği günlerdir. Bugünlerde bu duyguları içselleştirmeye ve hayatımızın geneline yaymaya her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Ülke olarak zor ve tarihi bir süreçten geçmekteyiz ve biran önce demokratik, laik, sosyal hukuk devletini güçlendirecek, eğitim, yargı, bürokrasi sistemlerini etkin hale getirecek güçlü adımlar atmamız gerekiyor. Bu adımlar ancak sağlam bir toplumsal birliktelik ve uzlaşma kültürü ile atılabilir. Kurban Bayramının bizi emin adımlarla geleceğe taşıyacak milli beraberlik ve toplumsal uzlaşma bilincimizin daha da kuvvetlenmesine vesile olmasını diliyorum” dedi.

Antalyalılara ve kenti ziyarete gelen vatandaşlara çağrıda bulunan Çetin, “Antalya’mız halihazırda EXPO organizasyonuna ev sahipliği yapmaktadır. EXPO gibi bir eser Türkiye’de ilk ve tektir ve görülmesi gerekir. Kurban Bayramı tatili bu eseri görmek için önemli bir fırsattır. Vatandaşlarımıza mutlaka EXPO’yu ziyaret etmelerini öneriyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, sevgili Antalyalıların, saygıdeğer üyelerimizin ve bütün İslam âleminin Kurban Bayramı’nı kutluyor, Bayramın üyelerimiz ve tüm halkımız için bereket ve güzellikler getirmesini diliyorum.”
Kaynak: İHA