Söke'de 'Milli İradenin Yükselişi' Fotoğraf Sergisi

Söke’de AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından “15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi” fotoğraf sergisi açıldı. Cumhuriyet Meydanında açılan sergi daha sonra Söke Belediyesi Bedesten Sergi Salonuna alındı.

Söke'de 'Milli İradenin Yükselişi' Fotoğraf Sergisi
Ak Parti Aydın İl Başkanlığı’nca hazırlanan, daha önce Efeler ve Nazilli ilçelerinde açılan 15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi fotoğraf sergisinin Söke’nin ardından Kuşadası’nda da açılacağı belirtildi. Sergiyi gezenler arasında Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Gündüz, Söke Ticaret Odası Yönetim kurulu Başkanı Haluk Kutlay ve Meclis Başkanı Behlül Er de yer aldı.

Ak Parti Söke İlçe Başkanı Fatih Gürer ve İlçe yöneticileri sergiye gelen konuklarını karşıladı. Sergi ile ilgili olarak açıklama yapan Ak Parti Söke İlçe Başkanı Fatih Gürer; “15 Temmuz tarihimizin kara gecelerinden biri. Halk olarak verdiğimiz Demokrasi mücadelesi ve direnişin yansıdığı fotoğraflardan oluşan sergimizi Sökelilerle buluşturduk. Bedesten de açık kalacak sergiye tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA