Muhtarlardan Arslan'a 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Ersoy Arslan, Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan ve mahalle muhtarlarını ağırladı. Pehlivan, Arslan’a yeni görevinde başarılar diledi.

Muhtarlardan Arslan'a 'Hayırlı Olsun' Ziyareti
Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan ve Yunusemreli muhtarları kabul etti. Ziyarette, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Mahalle Hizmetleri Şube Müdürü Nuray Çevirmeci ve personeller de hazır bulundu. Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı görevine getirilen Ersoy Arslan’a yeni görevinde başarılar diledi. Pehlivan, “Sizleri bu görevde görmekten dolayı çok mutluyuz. Manisa’mız için en güzel şekilde çalışacağınıza inanıyorum. Bizler muhtarlar olarak, yaşadığımız mahallenin sorunları problemlerini çözmek için görevdeyiz. Sizlerle iletişim halinde oldukça isteklerimizi ve taleplerimizi bildiriyoruz. Konuşarak, görüşerek, iletişim halinde olarak mahallelerimize en iyi şekilde hizmet geleceğinden şüphem yok. Yeni görevinizde başarılar diliyorum” diye konuştu.

“Hizmetin siyaseti olmaz”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, “Biz göreve geldiğimiz ilk günden itibaren mahalle muhtarlarımızla istişarelere başladık. Bizim görevimizin amacı zaten bu. Muhtarlarımızla olan görüşmelerimizde onların sorunlarına ortak olmaya çalışacağız. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün dediği gibi hizmetin siyaseti olmaz. Gittiğimiz konuğu olduğumuz muhtarlarımız bizleri çok iyi karşıladı. Muhtarlarımız hizmet isteyecektir. Bize düşen de eşit bir şekilde ihtiyacı olan mahallelerimizin isteklerine ve taleplerine cevap verebilmektir. İletişim halinde olacağız, ziyaretler gerçekleştirecek, sizlerin sorunlarınızı kendi sorunumuz gibi benimseyecek ve çözüm üretmek adına elimizden ne geliyorsa yapacağız. Hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

Kaynak: İHA