'Kan Bağı' Yarın Vizyona Girecek

Mel Gibson, iki yıl aradan sonra 'Kan Bağı' filmiyle beyaz perdede sevenleriyle buluşacak.

Başrollerini Mel Gibson ve Erin Moriarty'nin üstlendiği aksiyon ve gerilim türündeki 'Kan Bağı', yarın sinemaseverlerle buluşacak.

Orijinal ismi 'Blood Father' olan filmin, Soho House'daki basın gösterimi sonrası AA muhabirine film hakkında değerlendirmede bulunan sinema yazarı Sadi Çilingir, filmin sürükleyici olduğunu belirterek, 'Mel Gibson'u özlemiştik. Aksiyonu bol, bereketli ve seyredilebilir bir film.' dedi.

Gösterime katılan Milliyet Sanat Yazarı Selin Gürel de filmin Mel Gibson'ı eski günlerine döndürdüğünü söyledi.

Filmin, aksiyon sahnelerini ekonomik kullandığını aktaran Gürel, 'Film, aktörün yüksek aksiyon ortalamasının altında kalıyor. İyi ki de öyle. Diğer yandan, sonunda hep haklı çıkan, görmüş geçirmiş, muhafazakar Amerikalı prototipine karşı, politik bilince sahip, eğitimli bir gencin hali içler acısı.' ifadesini kullandı.

Yönetmen koltuğuna Jean-François Richet'in oturduğu filmde Elisabeth Röhm, William H. Macy, Thomas Mann gibi oyuncular da rol alıyor.

Senaryosunu Peter Craig ve Andrea Berloff'un kaleme aldığı filmin konusu ise şöyle:

Eski bir mahkum olan John Link, yaşamını tek başına bir karavanda sürdürmekte, dövmecilik yaparak geçinmektedir. Tek akrabası olan 16 yaşındaki kızı Lydia'yla yıllardır görüşmemiştir. Ancak kızı, erkek arkadaşının yüzünden başını uyuşturucu çeteleriyle belaya sokar. Link'in eline, yıllar önce yaptığı hataları düzeltme şansı geçmiştir. Link, kızını öldürmeye çalışan uyuşturucu satıcılarına karşı, onu ne pahasına olursa olsun koruyacaktır.

Kaynak: AA