Kağıthane'de Yaz Spor Okulları Kapanış Şenliği

Yaz Spor Okulları’nda eğitim alan Kağıthaneli çocuklar, kapanış töreninde bir araya geldi. 4-16 yaş grubu arasındaki çocuklara yaz süresince 20 farklı branşta ücretsiz eğitim verildi. Tekvando, karate ve güreş gibi alanlarda öğrendiklerini sergileyen çocuklar başarı sertifikaları ve madalyalarını aldı.

Kağıthane'de Yaz Spor Okulları Kapanış Şenliği
Bir ilki gerçekleştirip amatör spora destek yönetmeliği çıkaran Kağıthane Belediyesi, Yaz Spor Okulları’nda eğitim gören gençler için kapanış töreni düzenledi.

20 farklı branşta eğitim gören çocuklardan başarıya ulaşanlar madalya ile ödüllendirildi. Törene Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç katıldı.

"Derslerde başarılı olursak her şeyde başarılı oluruz"

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, yaptığı konuşmada sporun önemini vurgulayarak "Sporda başarılı olmanın yolu derslerde başarılı olmaktan geçiyor. Derslerde başarılı olmazsak spordaki başarımız geçici olur. Derslerde başarıyı öncelikli tutacağız ve başarılı olacağız. Okullara gelip sizleri inceleyeceğiz. Başarılı çocuklarımıza ayrıca ödüller de veriyoruz. Takdir ve teşekkür belgesi alan öğrencilerimizi yazın ücretsiz olarak lunaparka ve at binmeye davet ediyoruz. Sandallarımızla çocuklarımızı gezdiriyoruz. Başarı çok önemli, derslerde başarılı olursak her şeyde başarılı oluruz" ifadelerini kullandı.

20 branşta 10 bine yakın çocuk eğitim gördü

Binlerce çocuğa eğitim verdiklerini dile getiren Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, "Bu sene yaz spor okullarında 10 bine yakın çocuk kayıt yaptırdı. Bu çocuklarımızla birlikte 20 ayrı branşta yaz spor okullarını tamamladık. Çocuklarımız aldıkları yaz sporu eğitiminden oldukça memnunlar. Aynı zamanda onların malzeme ve servislerini de hazırladık ve çocuklarımızla birlikte çok güzel bir yaz geçirdik. İnşallah önümüzdeki yaz da çocuklarımızla beraber olacağız. Kışın yine devam edeceğiz programımıza. Çocuklarımızı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

4’ü engelli 20 farklı branşta eğitim alan sporcuların ulaşım ve malzeme ihtiyaçları Kağıthane Belediyesi tarafından karşılandı. Konuşmaların ardından Yaz Spor Okulları’nda başarılı olan öğrencilere Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç tarafından madalya verildi.

Kaynak: İHA