Bergama'da Adli Yıl Açılışı İçin Tören

İzmir’in Bergama ilçesinde, adli yıl açılı için tören düzenlenirken, savcılık kaymakamlık binası önünde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı.

Bergama'da Adli Yıl Açılışı İçin Tören
Bergama ilçesinde adli yıl açılış için tören düzenlendi.

Adli yılın açılışı nedeni ile gerçekleştirilen törende, Bergama Cumhuriyet Başsavcısı Cem Ali Çiftçi ile Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Emrah Sarıkaya birlikte Atatürk Anıtına çelenk bıraktı. Törene, Bergama Kaymakamı Osman Nuri Canatan, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Bergama Cumhuriyet Başsavcısı Cem Ali Çiftçi, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Emrah Sarıkaya, Bergama Barosunu temsilen Av. Gürsel Öztaş, Bergama Garnizon Komutan Vekili Kıdemli Tankçı Yarbay Durmuş Köksoy İlçe Emniyet Müdür Vekili Aşkın Çoksever, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Dinçer, savcılar ve hakimler ile personeller katıldı.

Atatürk Anıtı önünde yapılan törende bir konuşma yapan Bergama Cumhuriyet Başsavcısı Cem Ali Çiftçi, "Yeni adli yılımız umarım ve dilerim ki ülkemiz, milletimiz ve yargı camiamız için hayırlı olur. Yeni adli yılın hukukun üstünlüğünün hakim olacağı, herkesin hukuk güvenliğinin sağlanacağı, adaletin eksiksiz ve zamanında tecelli edeceği ve toplumuzda, adalete olan güvenin yükseleceği bir yıl olmasını diler hepinize saygılar sunarım” dedi.

Kaynak: İHA