Başkan Karaosmanoğlu, Ereğli'de Balıkçıların İlk Mezatına Eşlik Etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, av yasağının kalkmasının ardından denize açılan balıkçıların Ereğli’deki ilk mezatına katıldı.

Başkan Karaosmanoğlu, Ereğli'de Balıkçıların İlk Mezatına Eşlik Etti
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel Ereğli’de sezonun ilk balık mezatına katıldı.

1 Eylül gecesi av yasağının kalkmasıyla denize açılan tekneler birer birer geri dönerken, denizin kendilerine ikram ettiği balıkları da törenle karaya çıkarttı. Kasa kasa balıklar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ereğli Balık haline indirilirken, sezonun ilk mezatı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun katılımı ve Kocaeli Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun çaldığı düdükle gerçekleşti. Ereğli balık halindeki etkinliğe; Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Karadeniz, İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş ve çok sayıda esnaf katıldı.

Balık mezatında esnafa hayırlı işler dileyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “İnşallah bu av mevsimi bereketli olacak. Esnafımız kazanacak, halkımızda en taze balıkları tüketme şansı yakalayacak. Kazasız ve bol bereketli bir balık sezonu diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA