Ak Parti Edirne İl Başkanı Akmeşe'den Bakan Müezzinoğlu Açıklaması Açıklaması

Ak Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na getirilen Mehmet Müezzinoğlu’na yeni görevinde başarılar dileyerek, "Bu yeni görevin öncelikle ülkemize, Edirnemize ve sayın bakanımıza hayırlı olmasını diler, yeni görevinde başarılar temenni ederiz" dedi.

Ak Parti Edirne İl Başkanı Akmeşe'den Bakan Müezzinoğlu Açıklaması Açıklaması
24. Dönem Edirne Milletvekili ve eski Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevine getirilmesinin ardından, tebrik mesajı yayımlayan AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, "3 buçuk yıl başarıyla yürüttüğü Sağlık Bakanlığından sonra Genel Başkan Yardımcılığına getirilen, bu görevinde özellikle son dönemde doğu ve güneydoğuda yaşanan terör olayları mağdurları için başlattığı ve yürüttüğü kampanyalarla gündeme gelen, hayatının her dönemi başarılarla dolu görev adamı sayın Müezzinoğlu, gerçekleşen kabine değişikliği ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına getirildi.

Siyasi hayatı içinde Edirne’ye daima özel bir yer ayıran, Edirne Milletvekilliği bitip Bursa Milletvekili olduktan sonra da Edirne’ye olan ilgisini azaltamadan sürdüren, hep Edirnelilerin yanında olan Sayın Müezzinoğlu’nun yeniden kabineye dahil olması bütün Edirnelileri olduğu gibi AK Parti teşkilatları olarak bizleri de son derece mutlu etmiştir. Bu yeni görevin öncelikle ülkemize, Edirnemize ve sayın Bakanımıza hayırlı olmasını diler, yeni görevinde başarılar temenni ederiz. Edirneliler olarak sayın Dr. Mehmet Müezzinoğlu’na tevdi edilen bu görev dolayısıyla duyduğumuz memnuniyeti ve mutluluğu Edirne kamuoyuyla paylaşır, tekrar hayırlı olmasını dilerim" ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA