85. İEF'de Buca İzdihamı

Buca Belediyesi, 85. İzmir Enternasyonal Fuarı’nın yıldızı oldu. Birbirinden renkli etkinliklerin düzenlendiği Buca Belediyesi standında her gün izdiham yaşanıyor. Fuar standında vatandaşlarla bir araya gelen Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Buca’nın topraklarında yetişen mahsullerden üretilen ‘Bucacım’ markalı zeytinyağı, sabun ve zeytin kolonyasını İEF ziyaretçilerine dağıttı.

85. İEF'de Buca İzdihamı
Buca Belediyesi, 85. İzmir Enternasyonal Fuarı’na ilginç gösteri ve etkinlikleriyle renk katmaya devam ediyor. Buca Belediyesi 3 no’lu holde kurduğu standında fuar boyunca her gün binlerce İzmirliyi konuk ederken, yoğun ilgi izdihama neden oluyor.

İlçede gerçekleştirilen projelerin canlı heykel ve ilginç kostümlerle sergilendiği Buca Belediyesi standında, tahta bacak “Bucacım” maskotları ve bandosunun coşkulu ezgileri ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görüyor. Ziyaretçiler, tahta bacak “Bucacım” maskotları ile fotoğraf çektirebilmek için adeta yarışıyor. Buca’nın topraklarında yetişen mahsullerden üretilen ‘Bucacım’ markalı zeytinyağı, sabun ve zeytin kolonyası ikramları da İEF ziyaretçilerinin beğenisini kazandı.

Belediye standında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Piriştina, ziyaretçilere 2.5 yılda hayata geçirdiği projelerini anlatırken, onlarla bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Diğer ilçe belediyelerin stantlarını da ziyaret eden Başkan Piriştina, Buca topraklarının mahsullerinden oluşan ikramlarından sundu.

Pırlanta merkezleriyle fuar

Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan projelerinden Pırlanta Merkezlerinin bir örneğini fuar standında açan Buca Belediyesi, ziyaretçilere de fuar alanında gönüllerince gezme olanağı sunuyor. 3 - 6 yaş arası çocuklarını bir saatliğine Buca Belediyesi standındaki Pırlanta Merkezi’ne bırakan aileler, fuarda gezerken, miniklerde uzman eğitmenler eşliğinde eğlenceli zaman geçiriyor.
Kaynak: İHA