Vali Toprak, Kale İlçesinde İncelemelerde Bulundu

Malatya Valisi Mustafa Toprak, Kale ilçesinde incelemelerde bulundu.

Vali Toprak, Kale İlçesinde İncelemelerde Bulundu
Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, ilçede ilk olarak Kaymakamlığı ziyaret eden Vali Toprak'ı Kaymakam Ferhat Sinanoğlu, resmi kurum ve kuruluş yetkilileriyle personel karşıladı.

Kaymakamlık binasındaki kurum ve kuruluşları gezerek personelle görüşen ve çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Toprak, Kaymakam Sinanoğlu'dan ilçe hakkında brifing aldıkta sonra belediyeyi ziyaret etti.

Burada Belediye Başkanı Cemal Akdemir ve belediye personeli tarafından karşılanan Vali Toprak, ziyaretlerinde vatandaşlarla da sohbet etti. Belediye Başkanı Akdemir, ziyarette ilçenin fiziki, sosyo ekonomik konularında ve belediyenin faaliyet alanları ile ilgili olarak Vali Toprak'a bilgi verdi.

İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı'nı da ziyaret ederek yetkililerden brifing alan Vali Toprak, daha sonra İnönü Üniversitesi Kale Meslek Yüksekokulu'na geçti. Okul ve çevresinde incelemelerde bulunan Vali Toprak, yetkililerden okul ve eğitim bölümleri hakkında bilgi aldı.

Ziyaretlerde vatandaşlarla da görüşüp onların istek, sorun ve sıkıntılarını dinleyen Vali Toprak, Kaymakam Sinanoğlu'na ve taleplerle ilgili birim yetkililerine gerekli talimatlar verdi.

Kaynak: AA