Turgutlu'nun Irmak Mahallesine Yeni Kanalizasyon Hattı

Manisa İl genelinde eski ve sağlıksız kanalizasyon hattı bırakmamak adına yoğun mesai harcayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun Irmak Mahallesinde altyapı yenileme çalışmalarına başladı.

Turgutlu'nun Irmak Mahallesine Yeni Kanalizasyon Hattı
MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde eskimiş altyapıları sağlıklaştırma çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ ekipleri Turgutlu’nun Irmak Mahallesindeki kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarına başladı.

Ekipler aynı zamanda hattaki branşmanları da yeniliyor. Çalışmalarla birlikte şehir merkezinde yer alan Irmak Mahallesinin eski kanalizasyon hattı daha sağlıklı bir yapıya kavuşacak.

“Çalışmamız kısa bir süre içerisinde tamamlanacak”

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, Turgutlu’nun Irmak Mahallesinde yenilemeye başladıkları kanalizasyon hattı hakkında bilgi verdi. Nohutçu, “İl genelinde birçok noktada altyapıları yeniliyoruz. Turgutlu merkezde vatandaşlarımızın kanalizasyon hattından kaynaklı bir sıkıntı yaşamaması adına ekiplerimiz çalışmalarına başladı.

Kısa bir süre içerisinde hat döşeme işlemi tamamlanacak. 17 ilçemizde yaptığımız çalışmalar hız kesmeden devam edecek. Ben şimdiden çalışmalarımızın hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA