Malatya TSO'dan MHP İl Başkanlığına Ziyaret

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, yönetim kurulu üyeleriyle MHP Malatya İl Başkanlığını ziyaret etti.

Erkoç, ziyarette yaptığı konuşmada, darbe girişiminin amacının ülkeyi bölmek ve iç savaşa sürüklemek olduğunu kaydederek, hain planın Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yıllar önce hazırlandığını ve 15 Temmuz'a denk getirildiğini söyledi.

Darbe girişimi neticesinde milletin milli iradeden yana iradesini koyduğunu belirten Erkoç, ' Sayın Devlet Bahçeli'nin ilk anda tavrını ortaya koyması ve vatandaşları meydana yönlendirmesi takdire şayan bir davranış. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve teşkilatına şükranlarımı ifade etmek istiyorum.' diye konuştu.

MHP Malaya İl Başkanı Mehmet Erdem ise ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, Devlet Bahçeli'nin ön sezisi güçlü olan bir lider olduğunu kaydetti.

Devlet Bahçeli için önceliğin vatan ve millet olduğunu ifade eden Erdem, şöyle konuştu:

'Vatan, millet söz konusu olduğu zaman diğer bütün konular teferruattır. Bunu gören liderimiz, mevcut hükümetin yanında olduğunu, her türlü tedbirin alınmasını ve taviz verilmemesi hususunda hükümetin yanında bulunduğunu ifade etti. MHP'liler sokağa döküldü. Genel Başkanımızın konuşmasını duyan her ülkücü sokağa çıktı.'

İstanbul Yenikapı Meydanı'nda gerçekleştirilen 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne de değinen Erdem, emsali görülmeyen bir topluluğun Yenikapı Meydanı'nda bir araya geldiğini ifade etti.

Kaynak: AA