Elbeyli İlçesinin Görünümü Değişiyor

Kilis’in Elbeyli ilçe Belediye Başkanı Süleyman Şimşek, ilçenin görünümünün değişmesi için çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Elbeyli İlçesinin Görünümü Değişiyor
Belediye Başkanı Süleyman Şimşek, Elbeyli kent merkezinin güzelleşmesi için 2 yıldır yoğun bir mesai harcadıklarını ifade etti.

Şimşek, kentin görünümü değiştiren çalışmalar hakkında, “İlçemize yeni parklar yaptık. Çevre düzenlemesi ile kente ayrı bir görünüm kazandırdık. İlçemize modern bir taziye evi yapımını tamamlamış olduk. Yabancı misafirlerimizin kalabilecekleri yer sorununun çözümüne yönelik bir çalışma başlatarak, belediye misafirhanesini yaptık. 20 yıl öncesinde ilkel bir şekilde yapılmış olan kronik alt yapı sorununu çözüme kavuşturduk. Ziraat Bankası şubesinin getirilmesi için girişimlerde bulunarak, şubenin açılmasına katkı sunduk. Ana yollarının sıcak asfaltla kaplanması ve kaldırımlarımızın yenilenmesi çalışmalarını yaptık. Cadde ve sokaklarına 20 bin metrekare kilit taşı döşedik. Ağaçlandırma çalışmaları yaptık. Son olarak ta ilçe girişindeki tabelaları değiştiriyoruz” diyerek bilgi verdi.
Kaynak: İHA